Past Work

Client: Mr & Mrs T , Sticklepath

Brief: This client wanted a high gloss finish to the worktop and instead of tiles, a splash back up-stand to compliment the work  surface.  The fitting of inset sinks and ‘hot rods’ need extra care to ensure that the high gloss surface isn’t compromised.

The craftsmanship and attention to detail required in fitting this kitchen belies the simplicity of its finished look. The integrated washing machine and dishwasher ensure the clean lines of this kitchen are continuous.

The same client wanted to re-instate the division between lounge and diner without construting a permanent divide. Sliding doors now give the client the option of a through room when required, yet provide the room with clear and elegant partition.

Finally, the client wanted extra parking on the drive . A new garden wall was built to retain a raised lawn area. The sweeping curve of the wall now makes an eye-catching feature at the house entrance.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
Contact Us
We cover the North Devon area: